Advertisement

Rize'de Sel : Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Rize'de Sel : Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.. Olay, muradiye beldesinde meydana meydi. Rize'de yağışların ardından oluşan sel ve heyelan nedeniyle kaybolan 1 kadın vatandaşın cansız bedeni yıkılan bir binanın enkazında bulundu. Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı: Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor.

Rize'de Sel Felaketi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Kayıp
Rize'de Sel Felaketi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Kayıp from www.evosangels.com
Rize'de sağanak yaşılar sonrası meydana gelen sel ve heyelan sonrası son duruma göre 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişiden haber alınamıyor. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Sağanak nedeniyle derelerin su seviyesi yükseldi. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla. Rize valiliği'nden yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Merkeze bağlı muradiye beldesinde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin. Rize'de yağışların ardından oluşan sel ve heyelan nedeniyle kaybolan 1 kadın vatandaşın cansız bedeni yıkılan bir binanın enkazında bulundu. Köyde grup yolunun birçok bölgesi heyelanlar nedeniyle. Muradiye'de yıkılan evde arama kurtarma çalışmaları yapılıyor. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. + rize'de merkeze bağlı muradiye beldesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sele kapılan 2 kişi olay, muradiye beldesinde meydana meydi. Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu. Eve ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan. Rize valiliği, il genelinde meydana gelen aşırı yağış kaynaklı sel ve heyelanlara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Köyde grup yolunun birçok bölgesi heyelanlar nedeniyle. Rize'de 3 kişi selde kayboldu. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Rize'de, sel ve heyelanın ardından temizlik çalışması ...
Rize'de, sel ve heyelanın ardından temizlik çalışması ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize'de yaşanan sel felaketinde hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize valiliği, il genelinde meydana gelen aşırı yağış kaynaklı sel ve heyelanlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Merkeze bağlı muradiye beldesinde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. Muradiye'de yıkılan evde arama kurtarma çalışmaları yapılıyor.

Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, dün öğleden sonra başlayan. Muradiye'de yıkılan evde arama kurtarma çalışmaları yapılıyor. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. + rize'de merkeze bağlı muradiye beldesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sele kapılan 2 kişi olay, muradiye beldesinde meydana meydi.

Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin. Rize'de 3 kişi selde kayboldu.

Rize'de sel felaketi! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya ...
Rize'de sel felaketi! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya ... from static.daktilo.com
Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Yapılan yazılı açıklamada, 13 temmuz'da başlayıp 14 temmuz çarşamba günü akşam. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Muradiye'de meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 3 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı, güneysu'da ise 1 kişi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan.

Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı:

Alınan bilgiye göre, dün öğleden sonra başlayan. Olay, muradiye beldesinde meydana meydi. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Sel ve heyelan nedeniyle ilçe merkezinde iki caddede yaklaşık 3 metre yüksekliğinde. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. + rize'de merkeze bağlı muradiye beldesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sele kapılan 2 kişi olay, muradiye beldesinde meydana meydi. Muradiye'de yıkılan evde arama kurtarma çalışmaları yapılıyor. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan.

Posting Komentar

0 Komentar