Advertisement

Jiří Prskavec Starší / Jiří III. jako medicinbal. Kajakář Prskavec si užívá roli ... - Jiří prskavec skills kayak 2020.

Jiří Prskavec Starší / Jiří III. jako medicinbal. Kajakář Prskavec si užívá roli ... - Jiří prskavec skills kayak 2020.. « zpět na výpis všech článků | více informací o jiří prskavec starší ». Jak dodává jeho trenér jiří prskavec starší, mistra světa a olympionika v něm ze začátku neviděl: Jiří prskavec (born 18 may 1993) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2008. Jiří prskavec mladší a jiří prskavec nejmladší. Jirka prskavec je světová jednička, profík od dětství, tleská mu jeho rival.

Bronze olympic medalist 2x world champion 4 x european champion follow my #roadtotokio here. Kajakář jiří prskavec ve finále vodního slalomu. This is jiří prskavec by ondřej šimko on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Jiri prskavec of team czech republic reacts after his run in the men's kayak slalom final on day seven of the tokyo 2020 olympic games at kasai canoe slalom centre. A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy.

Hráči | Sokol Stodůky
Hráči | Sokol Stodůky from www.sokolstodulky.cz
Jiri prskavec of team czech republic reacts after his run in the men's kayak slalom final on day seven of the tokyo 2020 olympic games at kasai canoe slalom centre. This is jiří prskavec by ondřej šimko on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Letní olympijské hry tokio 2020, 30. « zpět na výpis všech článků | více informací o jiří prskavec starší ». V roce 1995 získal na mistrovství světa bronzovou medaili v individuálním závodě, roku 1999 rovněž bronz v závodě hlídek. Rodinná pouta zase jednou zafungovala. Double european champion 2013, 2014. Května 1972 jablonec nad nisou) je bývalý český vodní slalomář, kajakář závodící v kategorii k1.

Bronze olympic medalist 2x world champion 4 x european champion follow my #roadtotokio here.

Vítěz jiří prskavec z čr (vpravo) se svým otcem a trenérem jiřím prskavcem starším. Vodní slalomář jiří prskavec odehnal bronzem na divoké vodě šestnáct let starou. Již před olympiádou český kajakář patřil k největším. He won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Nejcennější kov získal v tokiu jiří prskavec. Kajakářský klan zařídil pro česko první medaili na olympiádě v rio de janeiru. Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia. Vodní slalom, k1 muži, finále. Double european champion 2013, 2014. Czech canoe slalom champion jiří prskavec has the olympics in his blood. Kajakář jiří prskavec získal druhou zlatou medaili pro česko z olympijských her v tokiu. Května 1972 jablonec nad nisou) je bývalý český vodní slalomář, kajakář závodící v kategorii k1. Jiri prskavec of team czech republic reacts after his run in the men's kayak slalom final on day seven of the tokyo 2020 olympic games at kasai canoe slalom centre.

Již před olympiádou český kajakář patřil k největším. Jiří prskavec se v tokiu raduje ze zisku olympijského zlata. A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Jiri prskavec of team czech republic reacts after his run in the men's kayak slalom final on day seven of the tokyo 2020 olympic games at kasai canoe slalom centre. V roce 1995 získal na mistrovství světa bronzovou medaili v individuálním závodě, roku 1999 rovněž bronz v závodě hlídek.

Deník.cz | Jiří Prskavec | fotogalerie
Deník.cz | Jiří Prskavec | fotogalerie from g.denik.cz
A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: Již před olympiádou český kajakář patřil k největším. Jiří prskavec, vít přindiš a vavřinec hradilek se v semifinále evropského šampionátu ve vodním. Prskavec won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. V roce 1995 získal na mistrovství světa bronzovou medaili v individuálním závodě, roku 1999 rovněž bronz v závodě hlídek. Jirka prskavec je světová jednička, profík od dětství, tleská mu jeho rival. Kajakář jiří prskavec ve finále vodního slalomu.

Jiří prskavec se v tokiu raduje ze zisku olympijského zlata.

Prskavec won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Bronz získal němec hannes aigner. Kajakářský klan zařídil pro česko první medaili na olympiádě v rio de janeiru. Napodobil tak den starý triumf střelce jiřího liptáka. V roce 1995 získal na mistrovství světa bronzovou medaili v individuálním závodě, roku 1999 rovněž bronz v závodě hlídek. Famózní finálovovou jízdou doslova rozdrtil kajakář jiří prskavec konkurenci, když před stříbrným slovákem jakubem grigarem měl náskok 3,22 sekundy. Jirka prskavec je světová jednička, profík od dětství, tleská mu jeho rival. Vodní slalomář jiří prskavec odehnal bronzem na divoké vodě šestnáct let starou. Kajakář jiří prskavec potvrdil roli favorita a na letních olympijských hrách získal zlatou medaili. Последние твиты от jiří prskavec (@jiriprskavec). A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Jiří prskavec se v tokiu raduje ze zisku olympijského zlata. Ve vodním slalomu dominoval už od semifinále a s přehledem si dojel pro zlatou medaili.

« zpět na výpis všech článků | více informací o jiří prskavec starší ». He won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: Mistr světa ve vodním slalomu. Vodní slalom, k1 muži, finále.

Otec a trenér Prskavec v cíli neudržel slzy: Bylo to ...
Otec a trenér Prskavec v cíli neudržel slzy: Bylo to ... from g.denik.cz
Jiří prskavec se v tokiu raduje ze zisku olympijského zlata. Nejcennější kov získal v tokiu jiří prskavec. Bronze olympic medalist 2x world champion 4 x european champion follow my #roadtotokio here. Letní olympijské hry tokio 2020, 30. Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia. Professional canoe slalom athlete from czech republic. « zpět na výpis všech článků | více informací o jiří prskavec starší ». Vodní slalom, k1 muži, finále.

Jiří prskavec starší (* 2.

Nejcennější kov získal v tokiu jiří prskavec. Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia. Mistr světa ve vodním slalomu. Kajakář jiří prskavec potvrdil roli favorita a na letních olympijských hrách získal zlatou medaili. Famózní finálovovou jízdou doslova rozdrtil kajakář jiří prskavec konkurenci, když před stříbrným slovákem jakubem grigarem měl náskok 3,22 sekundy. Vodní slalom, k1 muži, finále. Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: Jiří prskavec starší (* 2. Silver medallist from the 2013 world champs. Jiří prskavec (born 18 may 1993) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2008. Vítěz jiří prskavec z čr (vpravo) se svým otcem a trenérem jiřím prskavcem starším. Kajakářský klan zařídil pro česko první medaili na olympiádě v rio de janeiru. His father, jiří prskavec senior was also a slalom canoeist, who competed at atlanta 1996 and sydney 2000.

Последние твиты от jiří prskavec (@jiriprskavec) jiří prskavec. Silver medallist from the 2013 world champs.

Posting Komentar

0 Komentar